aloe vera

Vidundermidlet fra naturens eget medicinskab

Vidundermidlet fra naturens eget medicinskab

Aloe vera er slet og ret et af naturens allerbedste lægemidler! Planten har så mange hjælpsomme egenskaber, og at skrive en roman herom ville ikke være svært. Dog bliver I sparet herfor – istedet får I blot præsenteret et par punkter på den ellers alenlange liste:

“Du er, hvad du spiser” – den har de fleste nok hørt. Fødevarer kan deles op i to grupper; syreholdige fødevarer og basiske fødevarer. Sygdomme og infektioner kan ikke gro bund i basiske miljøer, hvorimod forudsætningen for at slå rod i syrlige omgivelser. Det er der bare desværre alt for få, der er bevidste om – de fleste af os spiser nemlig langt flere syrlige end basiske fødevarer, det være sig eksempelvis kød, brød og kaffe. Optimalt set bør du som hovedregel søge at indtage 80% basiske madvarer, de resterende 20% værende syrlige. Aloe vera er en basisk fødevare. Ved at indtage aloe vera indvortes i form af eksempelvis saft fra bladenes frugtkød, er du altså med til at afbalancere din krop.

Aloe vera kan være behjælpelig, når ilt skal transporteres gennem din krop. Desuden har et hold engelskere forskere bevist, at aloe vera kan nedsænke dit kolesteroltal, hvilket jo gerne skal være under en vis grænse. Begge dele – iltning af blod samt lavere kolesterol – er vigtige, såfremt man ønsker at undgå de mange farlige hjertesygdomme.

Aloe vero giver dit immunforsvar et seriøst boost! Det sætter gang i dine hvide blodlegemer, og du bliver mere mostandsdygtig mod vira og inflammationer.

Planten er god for din hud – saften er helende, og den kan anvendes i tilfælde af brandsår, hudirritation, udslæt, eksem samt insektbid. Den afhjælper kløe og saften øger hudens spændstighed.

Aloe vera er antipyretisk – på godt dansk betyder det, at det kan både nedsætte og forhindre febertilstande.

Der er hele 12 stoffer i planteudtrækket der helt kan stoppe eller minimere diverse inflammationer. Det er inflammationer, der giver stive led – du kan altså med andre ord sige, at aloe vera vil øge din krops fleksibilietet.

Og tænk sig – man kan fortsætte med at opremse fordele ved brug af denne plante! Shop produkter med aloe vera på VeraCura.dk til fordelagtige priser allerede idag! Aloe vera er et vidundermiddel – så er den ikke længere.