garageport

Ting til vedligeholdelse og opdatering af en garageport

Ting til vedligeholdelse og opdatering af en garageport

Du bor på det sydlige Fyn og har derfor en garageport i Svendborg, der leder ind til selve garagen.

Du var ved at være træt af at have bilen stående i en carport, selvom det da var en løsning indtil videre, men da du endelig tog dig sammen til at fikse den gamle garage, så blev bilen altid parkeret derinde.

Det gjorde det lettere lige at tilse bilen, så du kunne ordne den, hvis der var noget galt, uden du skulle stå udenfor at gøre det eller køre over til andre for at få det ordnet.

Desuden slap du på denne måde for at skulle skrabe is af bilen om vinteren, for selvom garagen ikke ligefrem er opvarmet, så bare det at bilen står indendørs i garagen, gør, at du slipper for at vågne op med is på bilen, der skal skrabes væk.

Dog tilgår du mest af alt denne garage via det tilstødende hus, så der er ikke så tit, du får åbnet for garageporten, når du skal derud.

Det tager for lang tid, den knirker, hængslerne er ved at være rustne, og malingen er ved at skalle gevaldigt af på den.

Den garageport så derfor godt trænge til noget af en opgradering, hvor du udover at sætte den i stand også sørger for, at den skøjter hurtigere og og ned, så du ikke skal bruge tid på det manuelt, hver gang du skal ud og ind af den.

Der går faktisk ikke lang tid, før du tænker, at du godt kunne mekanisere den garageport, så den bliver elektronisk.

Dette ville kunne betyde, at du kan møde op foran garageporten og trykke på en knap inde fra bilen, så garageporten glider op i et passende tempo, uden du skal bevæge dig udenfor for at gøre det. Ligeledes er tilfældet, når du skal ud af garagen, hvor du kan blive inde i bilen og vente, til porten er oppe.