track and trace

Smart sporing af forsendelser med track and trace

Smart sporing af forsendelser med track and trace

Det er næsten umuligt den dag i dag at finde et fragt firma, som ikke bruger en variant af Track and Trace. Track and Trace er nemlig en suveræn service over for fragt firmaernes kunder – og dermed en ikke ubetydelig konkurrence parameter. Samtidig gør Track and Trace systemet det nemt og overskueligt for virksomheden selv at holde styr på de mange forsendelser, som befinder sig over hele verden, og i hænderne på mange forskellige operatører.

Hvad er Track and Trace?

Track and Trace er betegnelsen for et system af registreringer af pakker og andre former for forsendelse, som gør brug af moderne scannings teknologi og et sindrigt system af databaser. Når en pakke bliver registreret til forsendelse, bliver den forsynet med et unikt ID, som regel i form af en stregkode eller lignende.

Hver enkelt operatør vil ved modtagelse og afhænding af pakken scanne dette ID for derved at kunne godtgøre, at de har modtaget – og afhændet pakken. Og med disse oplysninger er det muligt for fragt firmaet at orientere deres kunder om, præcis hvor deres forsendelser befinder sig, og hvor lang den forventede leveringstid er.

Track and Trace – en service til dig som kunde på pakke.dk

Hvis du vælger at bruge pakke.dk, når du skal sende pakker og andet, kan du benytte pakke.dk’s egen Track and Trace service. Uanset hvilken forsendelses model – og hvilket fragt firma – du har valgt at benytte i forbindelse med dine forsendelser, kan du spore dem nemt og hurtigt ved blot at indtaste det unikke pakke ID. Og selv om du har valgt flere forskellige modeller til hver enkelt forsendelse, kan du sagtens bruge pakke.dk’s smarte og bruger venlige Track and Trace service. Du kan med fordel tage et kig på pakke.dk og læse mere om hvordan du benytter Track and Trace.