feriehuse i spanien

Sådan kan du nemt få et lækkert feriehus i Spanien

Sådan kan du nemt få et lækkert feriehus i Spanien

Drømmer du om et feriehus i Spanien, men synes du, at dem, som du gerne vil have, er alt for dyre, er det en god ide, at du går sammen med andre om at købe dem. Med flere penge vil I naturligt kunne købe noget, der er mere lækkert. Det er med til at give den følelse af luksus, som du helt sikkert gerne vil have, når du tager på ferie. 

En måde, du kan gøre det nemt for dig selv at finde andre, der gerne vil købe en feriebolig i Spanien, er ved, at du henvender dig til det danske firma 21-5.dk. De samler en gruppe af 21 købere og finder derefter fem ferieboliger rundt om i Europa. Det vil typisk være i hvert fald en i Spanien, derudover er Frankrig, Italien og New York og så populære steder at have en feriebolig. 

21-5.dk sørger for alt det praktiske i forbindelse med købet. Det er med til at gøre, at du ikke behøver at bekymre dig om noget, og at der ikke opstår stridigheder mellem køberne. 21-5.dk sørger endda for at indrette de fem boliger, så de bliver hjemlige og hyggelige. Læs mere på https://www.21-5.dk/destinationer/sydspanien/ 

Måske er du bange for at dele en feriebolig med andre, fordi du tænker, at det bliver for besværligt. Hvordan skal I blive enige om, hvem der skal bruge hvilke boliger hvornår, når I er så mange ejere? Heldigvis har 21-5.dk skabt et enkelt system for jer.

Det går ud på, at I vælger, hvornår det er absolut vigtigst for jer at få en bolig, derefter vælger I to uger, der ville være jeres næstbedste uger. Hvis I har sommerferie uge 28, 29 og 30, vil det derfor være naturligt, at I vælger en bolig, hvor I gerne vil være i uge 29, alternativt uge 28 eller 30. I får enten boligen i de uger, som I har valgt, eller I får en anden bolig i den uge, der passer jer bedst.