cykler

Sådan finder du den perfekte cykel til dit behov

Sådan finder du den perfekte cykel til dit behov

En cykel har været danskernes foretrukne transportmiddel i mange år. På en cykel kan du let komme rundt, når du skal ud og handle eller frem og tilbage fra arbejde. På en cykel har du mulighed for at komme hurtigere frem til din destination, hvis du bor inde i byen. Dermed slipper du for at holde i kø og være en del af det morgenkaos der opstår i myldretiden. Du får derimod frisk luft og motion allerede fra starten af dagen. 

Hvilken cykel skal du vælge?

En cykel kan du i dag få i mange forskellige varianter alt efter, hvad du er til og har behov for. Derfor bør du tage stilling til, hvad dit aktuelle behov er for en cykel. Hvis det er for at køre stærkt på landevejene, skal du vælge en racercykel. Hvis du mere er til at køre offroad eller i skoven, skal du vælge en MTB. De fleste har dog et behov for at cykle i trafikken, når de skal i skole eller på arbejde. Her har du behov for at finde den rette herre- eller damecykel. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal vælge en cykel?

Hvis du leder efter en cykel til det daglige behov, bør du først og fremmest måle din højde. Herudfra er det lettere at vurdere, hvilken tommer hjul du skal vælge til din cykel. Dernæst bør du overveje, om du har behov for 3, 7 eller flere gear. Det kan særligt være en fordel med flere gear, hvis du dagligt skal cykle op og ned af bakker. Til sidst men ikke mindst bør du tage stilling til, hvilken farve du ønsker at cyklen skal være. 

Er du i tvivl om, hvilken cykel du skal vælge, eller hvor du finder de bedste cykler billigt, kan vi varmt anbefale dig at besøge http://bicycleteech.dk/.