ølbrygning

Ølbrygning i egen bolig? Find det rette udstyr online

Ølbrygning i egen bolig? Find det rette udstyr online

Hvis du er øl entusiast har du helt sikkert fulgt de seneste årtiers udvikling af den danske øl scene med glæde og begejstring. Det er nemlig ikke småting der er sket her. Foruden at være blevet beriget med rå mængder af øl fra det store udland har markedet oplevet en stigning i antallet af mikro bryggerier på landsplan. Og endelig er det blevet muligt for amatører at brygge deres eget øl.

Hvor kan jeg købe udstyr til ølbrygning online?

Selv som begynder brygmester har du brug for en vis mængde brygudstyr for at komme godt i gang. Til alt held er begynder udstyr til ølbrygning ikke noget der hverken koster spidsen af en jetjager eller optager al plads i kælderen. Du vil faktisk kunne have en Starter Box fra ølbrygning.dk stående i et hjørne eller under et bord i køkkenet og hygge sig mens selve bryg processen står på. Og skulle du få lyst til at tage mere kontrol over dit hjemmebryggeri kan du overveje at investere i et semi professionelt bryganlæg.

Hos ølbrygning.dk finder du alt hvad du skal bruge for at brygge dit eget øl derhjemme. Den før nævnte Starter Box består af gærspande med låg og hane, hævert med flaskefylder og pumpe, diverse udstyr og remedier til rengøring samt selvfølgelig termometer, måleglas og vægtfylde måler og en kapselpåsætter. Diverse rengøringsmidler og 100 kapsler er også inkluderet i sættet som sammen med en All Grain Kit giver dig de stærkeste forudsætninger for at lære bryg processen at kende.

Når du først har prøvet at brygge dit eget øl ved hjælp af en Starter Box vil du sikkert gerne prøve kræfter med et af de smarte bryganlæg som giver dig mulighed for at eksperimentere med sammensætningen af malt humle og gær samt diverse andre ingredienser. Du kan finde såvel Starter Box som bryganlæg og andet udstyr til ølbrygning i den online shop på ølbrygning.dk