terapi

Hvem kan have glæde af at gå i terapi?

Hvem kan have glæde af at gå i terapi?

Måske tror du, at psykologer kun er for mennesker, som har en psykisk lidelse. Men faktisk kan alle mennesker, som for eksempel befinder sig i en svær periode, har vanskeligt ved at bearbejde sorg eller på anden måde er stødt ind i følelsesmæssige vanskeligheder, have stor glæde af at tale med en psykolog.

Faktisk er der alt at vinde ved at gennemgå en eller flere psykolog sessioner i forbindelse med sorg arbejde, eksistentielle kriser, eller blot som et led i en selvudviklings proces. Mange mennesker bruger en psykolog som støtte, når de ønsker at ændre livsstil – for eksempel opnå et varigt vægttab eller et større selvværd. Og derfor er psykologer så at sige for alle, som ønsker at få det bedre med sig selv.

Hvad kan en psykolog?

En psykolog har sindet, psyken og de kognitive funktioner som sit primære arbejdsområde. Dette vil sige, at en privat praktiserende psykolog, som udøver terapi, typisk vil arbejde helheds orienteret med sin klient. Klienten skal samtidig være forberedt på at deltage i dette arbejde, og måske endda lave noget hjemmearbejde.

Målet er at afdække årsagerne til de negative tanke og handle mønstre, som dikterer den uhensigtsmæssige adfærd. Når først disse belyses, vil det være nemmere for klienten selv at arbejde videre med sine problematikker, og dermed gennemgå den ønskede udvikling.

Hvor finder jeg en dygtig psykolog i Charlottenlund?

Er du bosat i det naturskønne nordsjælland, er der ikke langt til den nærmeste psykolog. Autoriserede psykolog Karina Elver har til huse i Charlottenlund, hvorfra hun driver sin praksis. Her kan du få hjælp til eksempelvis behandling af stress og let til middelsvær depression via kognitiv terapi, som er Karina Elvers speciale. Klinikken tilbyder også parterapi og hjælp til samspils ramte familier.

Du kan læse mere, og booke tid til en samtale, på karinaelver.dk