Bogholder

Her er grunden til at du skal vælge en ekstern bogholder

Her er grunden til at du skal vælge en ekstern bogholder

Som erhvervsdrivende kommer du ikke udenom, at du skal have styr på virksomhedens drift og økonomi. Her er der en række krav til selskaber om, at der skal være udarbejdet en årsrapport for hvert regnskabsår. Der skal desuden laves løbende momsafregning, hvor det blandt andet kræver, at du har afstemt dit regnskab med banken. Det er en opgave, som de færreste selvstændige og erhvervsdrivende synes er spændende.

Det er måske heller ikke lige den opgave, som er det mest spændende for alle. Det kan derfor være en tidskrævende opgave, som kun vil tage længere tid at udføre, hvis ikke du har den nødvendige viden og interesse inden for økonomi og bogføring. Der er derfor mange der vælger at alliere sig med en professionel bogholder, når de skal have hjælp til den løbende bogføring. Det frigiver til gengæld en masse tid, som man i stedet kan investere i sin virksomhed. 

Sådan vælger du den rette bogholder for din virksomhed

Når du skal vælge en ekstern bogholder for din virksomhed, er det vigtigt at undersøge markedet. Der kan være forskel på at vælge en revisor eller en bogholder i forhold til kvaliteten og prisen. Generelt er der ikke behov for en statsautoriseret revisor, når du skal have bogført regnskabet for driften af din virksomhed. Her kan det være en fordel at vælge en ekstern bogholder. 

Fordelen ved at vælge en ekstern bogholder er, at du kun betaler for de timer, der skal bruges på at udføre arbejdet. Du bør derfor vælge en ekstern bogholder, der kan skræddersy en løsning, der matcher dit behov for hjælp til bogføring. 

Hvem kan hjælpe din virksomhed med korrekt bogføring?

Er du i tvivl om, hvilken bogholder du skal vælge for din virksomhed, kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til http://inbogforing.dk/. Her kan du få skræddersyet en løsning, der matcher dine ønsker og budget for opgaven.