GLS track

GLS track for både private og erhverv

GLS track for både private og erhverv

Kender du til GLS track?

Ellers er det nok løsningen for dig, der efter en bestilling af en forsendelse fra for eksempel en webbutik altid stiller dig selv spørgsmålet: Hvornår får jeg min pakke?

Med GLS track – når du vel at mærke vælger levering med GLS, som mange online-firmaer tilbyder – så er det på dansk en sporingsenhed, der gør, at du altid vil være informeret om, hvor langt din forsendelse er nået, og det kan du altid tjekke op på.

Det er vist en offentlighed hemmelighed, at der efterhånden går længere og længere mellem, at man foretager ens bestilling, til den når frem med visse firmaer.

Derfor har flere og flere leveringsfirmaer da også set deres snit – med god grund – til at erobre markedsandele på dette område, og blandt de bedste af den slags har vi GLS.

Men faktisk er det ikke kun i private sammenhænge, hvor du køber en enhed over nettet som privat person og venter på dens ankomst, at du kan bruge GLS og deres GLS track.

Hvis du selv er en virksomhed eller et firma, der lever af at sammensætte komponenter til produkter, der skal sælges videre, eller du er en servicevirksomhed, der skal bruge løbende inventar, eller du simpelthen af andre årsager har brug for løbende leverancer, så kan GLS også komme dig til undsætning her.

Ingen har lyst til at vente længere end højst nødvendigt på deres pakker, men groft sagt kan man sige, at en lettere forsinket privat levering kan være irriterende, men ikke ødelæggende.

Hvis man netop er et firma, så har man gang i en arbejdskæde, der skal holdes konstant ved lige for at arbejde mest effektivt, og her er det nødvendigt, at man modtager de ting, man har bestilt, til tiden, så den kæde ikke bliver brudt ned – en kæde er som bekendt kun så stærk som sit svageste led.

Derfor skal du bruge GLS med GLS track.