eboligadvokat

Fordelene ved en eBoligadvokat

Fordelene ved en eBoligadvokat

Når alt bliver noget med e foran 

Når ting går hen og bliver til noget med e foran, hvad er det så lige, at det betyder? Pretty simple: At det er digitalt. Digitalt tænker du så … er alting ikke det efterhånden? Og jo, det er lige præcis, hvad det er. Det er så digitalt det hele, at når man putter et ‘e’ foran tingene, jamen så tænker man ikke engang over, hvordan den så ud “før e’et.” 

Et godt eksempel kan for eksempel være, e-mailen … for hvad var en mail uden sit e? En mail er næsten i sig selv digital, men vidste du egentligt godt at ordet “mail” bare er et andet ord for besked? Altså kan en mail i sig selv faktisk godt være fysisk, og derfor bør man faktisk også overveje om det overhovedet bør kunne siges “mail” uden “e” foran, hvor man så mener en digital besked.

Det samme gælder med en e-boks. En form for boks med ting, er jo i udsagnet fysisk nok i sig selv – men hvad med selve e-boksen? Ja, så bliver det lige pludselig en digital sorterings central for vigtige informationer. 

Hvad så med en eBoligadvokat?

Og ja det er nok en ny én, du ikke har hørt om før. En eBoligadvokat er i sit reneste skær egentlig bare en advokat – hvor alt kan uploades online. Altså skal alle dokumenter, vigtige fuldmagter osv. osv. underskrives online, uploades online og arkiveres online. 

En super smart måde at holde øje med alle sine ting på i en svær tid, hvor alt kan virke lidt uoverskueligt, hvis du for eksempel har brug for en boligadvokat i forbindelse med et breakup. 

En fysisk boligadvokat, som vi kender det, kan selvfølgelig sagtens klare skærerne, men det er så her, at det er smart, at den digitale kommer ind i billedet – meget nemmere.