Malerfirma Albertslund

Få malet dit hus af et malerfirma

Få malet dit hus af et malerfirma

Hvis du er den glade ejer af et hus, det kan være et murstenshus, et sommerhus, et kolonihavehus ved du også at det er nødvendigt at male det i ny og næ. Især et træhus som et sommerhus eller kolonihavehus typisk er, skal males hver 5-10 år. Inden husets facade males, er det en god ide at starte med at sandblæse huset. En sandblæsning fjerner alt gammel maling, grønne alger, samt hvad der må være af skidt og snavs.

At væggene står rene gør det nemmere at renovere facaden og det færdig malet hus, vil fremstå langt flottere og det vil også holde længere, end hvis man ikke vælger at sandblæse først. Hvis det er en facade af træ er det vigtigt, at det sandblæses med fint sand, for ikke at ødelægge træet. Det er også vigtigt at huset, uanset om det er et murstenshus eller træhus at det får tid til at tørre, hvis ikke der skal komme fugt eller svamp i væggene.

Find den rigtige håndværker

Da det er vigtigt at finde den helt rigtige håndværker er det en god ide at sætte tid af til processen. Hvis du blot ringer til den første og bedste kan du risikere at du har ringet til den dyreste og dårligste i området, men ved at kontakte mindst 3 får du et bedre overblik over prisniveauet og tilbudene generelt. Du kan f.eks. kontakte et malerfirma i Albertslund. 

Det er også vigtigt at du får at vide hvilken maling der benyttes. Hvis der bliver brugt en maling af mindre god kvalitet skal der males hurtigere igen end hvis der bliver brugt en god kvalitetsmaling. Derfor er det ikke nok kun at se på prisen, når et tilbud skal vurderes. Bed også om referencer fra tidligere kunder og find ud af, om de har været glade og tilfredse.