høreapparat

Få lyden tilbage med et høreapparat

Få lyden tilbage med et høreapparat

Når lydene fra omverdenen forsvinder fra et menneskes liv, er dette ofte forbundet med stor sorg og frustration. Tab af hørelse eller betydelig nedsættelse af samme er faktisk et større handicap, end man måske umiddelbart kunne forledes til at tro.

Høresansen er til hverdag sekundær til synet i den gængse opfattelse. Det er faktisk først når den forsvinder, at vi opdager hvor meget vi egentlig har brug for en funktionel hørelse. Samtidig er det smerteligt ikke længere at kunne nyde god musik, naturens lyde, børn og børnebørns glade stemmer eller blot lyden på en film i tv.

Mange mennesker, som har mistet hørelsen, beretter om fornemmelsen af at befinde sig i en osteklokke – helt isoleret fra andre menneskers interaktion og fra livet i det hele taget. Og dette kan forårsage, at mennesker isolerer sig og bliver ganske depressive.

Genvind hørelsen med et moderne høreapparat

Til alt held er hjælpen nær, i form af højteknologiske og særdeles avancerede høreapparater. Et høreapparat anno 2020 er milevidt fra de klodsede og dårligt fungerende tingester, du måske husker fra dine bedsteforældre eller oldeforældres tid. Nu om stunder kan du få et høreapparat, som gengiver lyden fra omverdenen tæt på en til en. Og så er moderne høreapparater næsten usynlige, samtidig med at de er lette og næsten ikke mærkes.

Hvor kan jeg få hjælp til tilpasning af høreapparat?

Hvis du er blandt dem, som ikke vil finde sig i at miste hørelsen, og derfor gerne vil investere i et moderne høreapparat, kan du med fordel kontakte din lokale høre klinik. Her vil dygtigt personale sørge for, at din hørelse bliver målt på de vigtigste parametre, således at du kan få et høreapparat, som passer præcist til dine behov.

Hørerøret er din høre klinik på det sydlige Sjælland, Lolland og Falster. Bestil tid til høretest på hoereroeret.dk