cashmere

Cashmere er med til at holde dig varmt hele vinteren

Cashmere er med til at holde dig varmt hele vinteren

Drømmer du om et lækkert tørklæde til vinter, der gør, at du vil kunne holde varmen, lige meget hvor koldt det bliver, er det en god ide, at du køber eller ønsker dig et tørklæde i cashmere. Tørklædet vil nemlig være med til at gøre, at du i langt højere grad kan holde varmen, når det bliver rigtig koldt. 

Cashmere stammer fra cashmeregeden, der kun lever et sted i verden. Nemlig i Tibet og Mongoliet, hvor temperaturen kan skifte virkelig meget på virkelig kort tid. Det gør, at geden er nødt til at have en virkelig tyk pels for at kunne holde varmen. Den fineste pels stammer består kun af de lange inderhår, der sidder ind til gedens krop og er de vigtigste i forhold til, at den kan holde varmen. 

Du kan købe tørklæder af cashmere en lang række forskellige steder. Et af de steder, hvor du virkelig finder mange forskellige slags tørklæder at vælge imellem er hos pashminawear.dk. De har specialiseret sig i at forhandle tørklæder og sjaler i forskellige materialer. Cashmere, der er et af de mest eftertragtede materialer, forhandler de derfor selvfølgelig også. 

Hvilken farve og hvilken form for tørklæde du skal vælge, kommer helt an på, hvad der vil klæde dig. Du kan se, om det er kolde eller varme farver, der klæder dig bedst, ved at se på dine blodårer. Er de grønlige, vil det være varme farver som rød, gul og orange. Ser dine blodårer derimod blålige ud, vil det være kolde farver som blå, grå og grøn, der passer bedst til dig. 

Du kan også vælge mellem både lange og rektangulære tørklæder og trekantede tørklæder. De trekantede tørklæder kan du binde ved at lade den brede ende være ned mod brystet og så vikle enderne om halsen. Et langt rektangulært tørklæde giver dig mulighed for at have en ende hængende på hver side af kroppen. Det kan give noget mere farve til dit outfit.