le klint

Byd julen velkommen med "SEASONAL" fra LE KLINT

Byd julen velkommen med

Julen står for døren, og oppyntning er en vigtig tradition for mange danskere. Du har garanteret meget julepynt i gemmerne, der efterhånden har set mangen en december – måske er det tid til nye tilføjelser? Den danske designvirksomhed LE KLINT, kendt og elsket gennem årtier, kan præsentere en helt fantastisk serie, “LE KLINT Seasonal“, hvor du kan finde de sødeste dekorationer, der vil få dig til at ærgre dig over, at julemåneden ikke er længere!

Den dygtige designer, Tine Mouritsen, har designet “ANGEL LIGHT”. Hun fortæller, at inspirationen kan hentes i hendes store kærlighed til jul, med alt hvad den indebærer og symboliserer; godhed, kærlighed og medmenneskelighed. Desuden er de også tilblevet som en hyldest til hendes nu afdøde forældre, hvorfor man kan finde to udgaver; “Uriel”, den feminine, og “Gabriel”, den maskuline. De bagvedliggende årsager er altså ligeså smukke som selve produkterne!

Tine Mouritsen har tilstræbt at bevare LE KLINTs signatur – de karakteristiske foldeteknikker, ligesom designet er enkelt og rent.

Produkterne er fremstillet af materialer i højeste kvalitet, og de kan altså pynte og pryde i mange år.

“ANGELS” kan fås hos designklassikershop.dk, hvor de er en del af deres “Love & Light Project” – her doneres en del af indtægten til forskellige velgørende formål, hvilket også understøtter julens budskaber på fineste vis.

Det er ikke kun “ANGELS”, der er at anbefale hos designklassikkershop.dk. Tine Mouritsen har desuden designet serien “SNOWFLAKE”, der som bekendt betyder “snefnug” på engelsk. “SNOWFLAKE” kan stå alene eller købes sammen med “ANGELS”, og heller ikke dette køb vil du fortryde!
Begge ophæng er desuden helt oplagte som værtindegaver til en af julens mange sammenkomster – deres enkle design vil passe ind i enhver indretning, og den glade modtager kan få glæde af denne gave i mange år.
Besøg designklassikershop.dk og se deres mange andre skønne produkter, der altid kan fås til en skarp pris!