E cigaret

Brug af E cigaret for interessens skyld

Brug af E cigaret for interessens skyld

Det kan være svært at sætte sig ind i, men der findes faktisk mennesker, som bruger e-cigaretter, fordi de godt kan lide at dampe, selvom de for længst har fjernet den tilvalgte mængde af nikotin i deres e-væske, så kan har trappet så langt ud, at de ikke er afhængige længere.

Onde tunger vil så mene, at man i så fald ikke er helt færdig med rygnings-aspektet, hvis man stadig bliver ved med at dampe, men sådan forholder det sig ikke.

Dette hænger blandt andet sammen med, at modsat mange andre kurer til at stoppe med at ryge, så er det her en industri, der beror på at skabe en interesse også, som kan fortsætte, efter man er færdig med at dampe med nikotin.

Det er jo begrænset, hvor mange forskellige smage man kan få i et nikotin-tyggegummi, og de der plastre er også meget statiske i sig selv. De udfylder deres opgave, og så sker der ikke så meget dér.

Med e-cigaretter bliver der hele tiden udviklet på at skabe mere effektive, smarte og flotte af slagsen, og hvis man ser på udvalget af e-væsker, så er det nu både så overordnet og specifikt, at man næsten kan tænke sig til det, og så eksisterer det.

Således ser man også, at der er mennesker, som aldrig har røget tobak før, der begynder at dampe, fordi de gerne vil være en del af det fællesskab det er at dampe.

De overgår så til at blive mere end bare almindelige dampere, hvor de bliver hele feinschmeckere og connaisseurs ud i at sætte sig ind i, hvad der findes af smage, og hvordan man sammensætter dem bedst og bruger ens e-cigaret mest fordelagtigt.

Måske opretter de en blog, hvor de deler deres erfaringer og kommer med tips til at bruge e-cigaretter – selvom de aldrig har røget tobak før i deres liv eller agter at gøre det.

Køb e cigaretter her